Paris here We come 

  
Jeg har nettopp pakket ferdig og nyter en deilig kopp Nespresso med vaniljesmak i min LA Lifestylekopp. Jeg er ferdig pakket. Nå skal jeg bare betale regninger, ta ut av oppvaskmaskinen. Så skal jeg dra å få gjort mani og pedi før vi setter kursen mot den vakre romantiske byen Paris. Jeg liker å gjøre meg fin for mannen min da jeg vet han setter pris på det 🙂 

Det føles helt uvirkelig å skulle reise bort med min kjære og ta helt fri fra jobb for å prioritere oss. Vi har til tider jobbet litt mye. Så dette er skikkelig luksus for meg. Jeg har fortsatt fri fra snap, insta og facebook og kommer til å ha det fram mot 2.november. Jeg merker det er bra for meg. 

Denne gangen skal vi være tilstede i Paris og ta fri fra jobb <3 

2 Comments on “Paris here We come 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *