Me time 

Foto: Pinterest
Vi har alle ulike måter å hente energi på. Noen henter energi alene i sitt eget selskap mens andre får energi ved å være sammen med andre mennesker. Noen kan både ha behov for me time og å være med andre mennesker. Det er viktig å lytte til sine egne behov slik at vi kan være den beste utgaven av oss selv. Gjør det som gir deg energi. Mange tør ikke si til Ifra til sin partner at de trenger «me time». Selv ser jeg fram imot en helg med masse tid alene hvor jeg kan lese bøker, skrive  på boken min og loffe rundt i joggebuksa usminket helt alene. For en luksus! Jeg føler meg heldig og er takknemmelig for at jeg har «metime» 🙂

Ikke glem å sette av litt tid til dere selv i en hektisk hverdag jenter!

No health no wealth!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *