Lene og gutta

   

 
Siste kvelden i Spania var vi ute en gjeng og hugget oss med humorshow og god mat. Jeg henger en del med pensjonister her og synes det er interresant å lytte til hva mange av de snakker om og er opptatt av. Jeg opplever at enkelte angrer på ting de ikke gjorde og fortsatt lever litt i fortiden. Selv ønsker jeg ikke å sitte å angre på ting jeg ikke gjorde, så å henge med pensjonister motiverer meg da det gjør meg enda mer motivert for å følge mine drømmer. I tillegg sa min kloke gründervenninne noen ord som virkelig traff meg. Det ga meg det siste sparket jeg trengte i ræva til og virkelig satse. Nå blir det spennende tider framover:) 

Det er nå det skjer folkens. Livet er nå. Vi vet ikke hvor lenge vi er her, så hvorfor ikke bruke tiden på å følge dine drømmer? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *