Kommunikasjon og lederskap er så spennende!

  
Dette er et av de mest interresante kursene jeg har gått på. Jeg lærte så mye spennende å på en og samme uke. Det er spesielt stas å lære mer om de ulike tingene vi lærte på kurset siden jeg trener ledere og direktører hvor jeg ofte fungerer som en sparringspartner og støttespiller. Det er alltid spennende å lære ting jeg kan ta med meg til mine faste kunder som jeg bryr meg veldig om. Og det er så fint å få mer kunnskap og innblikk i deres jobbhverdag. Det virker utrolig spennende å jobbe som coach på bedriftsmarkedet. Jeg har lært mye, men jeg har fortsatt mye å lære samtidig som jeg kjenner jeg er så sulten på mer. Det med mennesker og kommunikasjon er noe av det kuleste jeg vet. Det er alltid noe nytt å lære. 

Jeg gleder meg til fortsettelsen av trinn 2 🙂 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *