Hvorfor drikker du proteinshakes?

Proteiner

Jeg drikker proteinshakes først og fremst fordi jeg forbinder det med da jeg første gangen startet å trene styrketrening som 17 åring på et bodybuildergym og de store gutta drakk det. Det gjør meg faktisk motivert fordi jeg drømmer meg tilbake til da jeg oppdaget styrketrening da Fitnessprofil Lena Johanessen var i slaget. Jeg husker hvor fasinert jeg var av alle de muskuløse kroppene. Det var så vakkert!

Samtidig synes jeg det smaker godt. Proteinet som er avbildet her kjøpte jeg på Maxx gym hvor jeg trener i Spania og det smaker som sjokolademelk! Dritdigg!  Siden jeg liker å få i meg noe søtt når jeg ellers spiser veldig rent og pent liker jeg å kose meg med en proteinshake for kosens skyld og ikke minst som belønning etter trening. Samtidig kan det være fint i en hektisk hverdag. Men jeg mener først og fremst at man bør få i seg proteiner i form av mat. Jeg har gjerne proteinpulver i havregrynsgrøten. Proteiner er byggesteinene i kroppen og spiser du et proteinrikt kosthold holder du deg mett lenger, opprettholder muskelmassen holder forbrenningen oppe. Spiser du en sammensetning av proteiner, fett og karbohydrater til hvert måltid holder du samtidig en lav glykemisk indeks og et jevnt blodsukker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *