What is love?

Love <3

Det tok meg mange år før jeg forstod hva kjærlighet var. Jeg har spurt mange om å forklare meg hva det betyr gjennom årene, men jeg føler ikke det er mange som har hatt en god forklaring. En smart mann sa at grunnen til at han  giftet seg var fordi de da lovet hverandre å fungere som et godt team og støtte hverandre inn i framtiden. Hm.. Er det nok tenkte jeg.. Mange har sagt at når du først møter den rette vet du det. Når du opplever kjærlighet vet du det.

Min definisjon av kjærklighet når du ikke kan se for deg å leve livet uten personen du elsker. At du føler deg mer hel og sterkere når du er sammen med denne personen. Når du føler at du har funnet din soulmate. En som elsker hele deg for den du er med både dine positive og mindre flatterende sider. Du føler du har funnet en som elsker hele deg og du kan være deg selv fullt ut. Du blir en enda sterkere utgave av deg selv og sammen er dere magisk. Det er som to magneter som er umulig å dra fra hverandre. Selv om dere møter på utfordringer finner dere tilbake til hverandre fordi dere er ment å være sammen. Alt føles rett og  når kroppene deres er inntil hverandre skapes det en følelse av eufori og en høyere rus en noe annet kan slå.

For å oppleve den dype store kjærligheten er du nødt til å tørre å gi alt av deg selv og slippe deg løs. Du må satse for å vinne.

Kjærligheten er ALT! <3

2 Comments on “What is love?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *