LA baby here I come ;)

LA

I januar 2016 reiser jeg til LA. Vi skal på en business & pleasure reise hvor vi skal ha en del møter med potensielle samarbeidspartnere + at vi skal hente inspirasjon. Jeg vurderer sterkt å flytte til Los Angeles. Jeg synes det hadde vært utrolig spennende å bo i et nytt land da jeg tror det ville være veldig lærerrikt. Samtidig ønsker jeg mer utfordring.

Så mye av grunnen til at jeg nå kjøpte meg en stasjonær iMac var fordi jeg skal bruke den til å skrive på den nye boken min som jeg allerede har startet på, blogg og diverse andre sosiale medier + at jeg kommer til å bruke mye tid på skype når jeg skal snakke med alle de jeg kjenner i LA og researche, planlegge og forsøke å finne ut av mest mulig før jeg eventuelt flytter. Men jeg tror nok ikke det blir før i 2017. Jeg er i evalueringsfasen nå. Det er en del ting jeg vil ha på plass før jeg trykker på gasspedalen og sier GO! Men det er ikke så mye som holder meg igjen her i Norge. Jeg vil selvfølgelig savne mine faste elskede kunder, men jeg har jo ingen barn eller familie som holder meg her.

Dessuten går det jo direktefly til Los Angeles for en rimelig penge, så planen er å farte litt fram og tilbake. Jet lag har jeg aldri vært plaget med uansett. Det mener jeg sitter i hodet. Ideen er å fortsette å gjøre oppdrag som foredrag og ulike andre prosjekter i Norge selv om jeg bor i LA.

Tenk så deilig å bo et sted hvor det er sol store deler av året! Dessuten er jeg veldig nygsjerrig på om det faktisk er noe mindre jantelov i LA enn det er i Norge.. Jeg er ikke 100% overbevist om at det er så mye bedre der..

Men DET har jeg lyst til å finne ut av. Jeg tipper det er mye spisse albuer, men nå er jeg 34 år med mange års erfaring fra både showbiz, som grunder og ulike utfordringer i livet generelt. Så hva er det verste som kan skje?

Jeg har jo ingenting å tape. Jeg trenger ikke så mye! For jeg skal jo først og fremst bli rik på opplevelser 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *