Jeg har lært meg å elske min egen kropp :)

Highwaiste

Jeg fyller 34 år 29.oktober, men jeg har aldri følt meg bedre enn nå. Da jeg var yngre og sleit med kropp og selvbilde sa mange voksne damer at jeg kom til å føle meg bedre jo eldre jeg ble. Særlig tenkte jeg.. Men de hadde rett. Riktignok har jeg studert fysisk og mental trening og det har vært med på å gi meg en bedre balanse. Sammen med kosthold har jeg også tatt en del valg om hva jeg skal prioritere for å få økt livskvalitet. Derfor har jeg også funnet ut hva som er viktig for meg for at jeg skal ha det bra og føle en indre og ytre balanse.

Da jeg var yngre forsøkte jeg å være noe jeg ikke var. Nå har jeg heller lært meg til å elske den kroppen jeg har og gjør det beste ut av den. Jeg kler meg etter min fasong og driter i hva alle andre måtte mene. Det er for meg selv jeg trener og det er jeg som skal være fornøyd.

Og nå har jeg endelig kommet til et sted i livet hvor jeg har det veldig bra. Jeg er stolt over å ha funnet mer roen selv om jeg fortsatt elsker å sprenge grenser.Jeg føler jeg er mer meg selv enn noensinne og jeg trives aller best når jeg kan være fri.

Mitt intrykk er at jenter skal helst være misfornøyd med en eller annen kroppsdel. Selv orker jeg ikke å følge alle uskrevne regler. Jeg driver med positivt selvsnakk og positive affirmasjoner og jeg føler meg bedre om jeg snakker positivt om meg selv og min egen kropp.

Jeg oppfordrer alle til og slutte å snakke stygt om sin egen kropp. Lær å elske din egen kropp! Du kan faktisk tenke deg sexy! Ja, nå tenker du sikkert at det har klikka for meg! Men jeg mener det! Prøv da vel! 😉

Hva du tenker det er slik det blir!

2 Comments on “Jeg har lært meg å elske min egen kropp :)

    • Hihi.. Tuuuusen takk! Viktig å lære seg å elske seg selv! 🙂 Takk for herlig feedback!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *