Ikea ga meg mestringsfølelse

Ikea

Jeg har aldri skrudd opp noe fra Ikea før siden jeg ikke har trodd at jeg ville klare det siden jeg er litt utålmodig og vil at ting skal skje mest mulig effektivt. På dette området har jeg rett og slett ikke hatt så tro på meg selv. Selvsnakket mitt har visst vært litt negativt. Så har jeg vel aldri prøvd eller fått sjansen heller siden mannfolk har tatt seg av dette. Hm.. Vel, jeg har vel heller tenkt at det er mer effektivt om jeg slipper bruke tid på det siden mannfolk som regel gjør det raskere. Vel, i dag oppdaget jeg at jeg var ganske rask, siden jeg konkurrerte med et mannfolk om å skru. Noen personlighetstyper trigges jo av konkurranse og press og derfor gikk det mye fortere når jeg begynte å tulle med at jeg ledet.. lol.. Uff, noen ganger skal vi konkurrer om alt. Vel, nå kan vi le av det 😉

Jeg lærte at jeg absolut klarer å skru opp Ikea møbler og det ga meg en enorm mestring siden jeg aldri har gjort det før. Samtidig innså jeg at jeg godt kan fortsette å overlate dette til mannfolk og heller gi de applaus så de føler seg som menn. Jeg behøver ikke å skru opp et skap for å vise at jeg klarer det eller for å vinne over et mannfolk! lol..

Men takk Ikea for en interresant opplevelse og mestringsfølelse! 😉

( Dere kan se hele reisen på min snap: lalifestyle 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *