Svetteløp i steikende sol!

Run20juli_7489

Jeg merker at jeg ikke er i like god løpeform som forrige året da jeg løp langs stranden i Spania. Løp litt for sent i dag og det er virkelig krevende å løpe i steikende sol! Ikke mange dagene igjen til Oslo maraton nå, men heldighvis har jeg ikke satt meg noen store mål i år annet enn å gjennomføre. Og egentlig gleder jeg meg mest til å treffe andre treningsglade mennesker, oppleve mestringsfølelsen ved å gjennomføre og ikke minst å spise en saftig burger og ta noen fargerrike drinker med venner etter løpet 🙂

Vel, okay da..jeg håper å slå tiden jeg fikk da jeg løp i 2008 og det var vel på ca 1 time 🙂

Hva er ditt mål for Oslo maraton? Skal du løpe 5 km? 10, halvmaraton, hel? Gjennomføre? Slå ny rekord?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *