Pappa`s dag!

Målet mitt det siste året har vært å bli bedre kjent med min far. Ja, det høres sikkert rart ut, men jeg har vel hatt mer enn nok med meg og mine egne utfordringer i livet hittils. Og Siden min far sjelden har sterke meninger og heller ikke er den som skriker høyest har jeg lært at jeg må kommunisere annerledes til min far enn f.eks min mor som har sterkere meninger. Min mor er mer bestemt, mens min far er mer en som er opptatt av at alle andre rundt seg skal ha det bra først og fremst og han sier ikke så mye i løpet av dagen om jeg ikke stiller konkrete spørsmål.

DadandI

Derfor fant jeg på at vi skulle ha noe som jeg har valgt å kalle «Pappa`s dag». I går gjorde vi ting pappa liker å gjøre hele dagen. Vi kjørte Harley, gocart med gutta, hang med hans venner og spiste god mat, så gikk vi ut på karaoke på kvelden. Min far har nemlig utfordret seg med karaoke i Fillipinene den seneste tiden og skrøt på seg at han faktisk skulle framføre 5 ulike låter i går.

Daddyogla

Jeg tok selvfølgelig pappa på ordet da han begynte få kalde føtter og han framførte hele 5 låter i går. Jeg ble så imponert og stolt! For en kul pappa. Det var ingen av kompisene hans som turte! Haha.. Han ga fullstendig F og vi var enig om at det er viktig for å ha et godt liv 🙂 Desverre ingen bilder fra det her, men la ut videosnutter på snapchat hvor jeg heter lalifestyle .

Gokartbabe

Vi hadde det så gøy i går. Herlig å føle seg som barn igjen og godt å kjenne litt action i kroppen. Det var aller første gang jeg kjørte gokart utrolig nok og jeg slo alle jentene og kom et sekund bak pappa. 7 plass av 16 stk. Slett ikke verst for en nybegynner! Dette må jeg gjøre mer. Dette var kongerått!!! For et kick og for en følelse! Mmmmmmm…

Girlpower

 

Henger sammen med dattern til en kompis av far som heter Mette. Hun er 15 år og spiller håndball. Utrolig gøy siden jeg har spilt håndball i 10 år og har mye kunnskap jeg kan dele for at hun skal kunne bli enda bedre i håndball. Enten er hun veldig voksen for alderen eller jeg veldig barnslig, for jeg føler at vi er helt på nett og opptatt av mye av de samme tingene 😉 hahaha..

Nå må jeg hive meg i dusjen! Vi skal ut og ri på hest! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *