Likheter mellom pappa og meg i følge han..

bildepappa

 

De siste årene har jeg som sagt forsøkt å bli bedre kjent med min far. Jeg er normalt nysgjerrig og stiller mye spørsmål, men av en eller annen grunn visste jeg ikke så mye om min egen far. Dette synes jeg egentlig var veldig trist, men jeg er glad jeg tok tak i dette. Min far er jo et vakkert menneske med solide verdier.  Da jeg spurte min far hvilke likheter vi hadde og hvilke sider jeg hadde arvet fra han svarte han dette:

–  Kobler av med adrenalin , fart og spenning

–  Arbeidsmoral, viljestyrke, Målbevisst drive, integritet

–  Liker utfordring, løse problemer og få til ting,

–  Oppdage, utforske, nysgjerrig

–  mestring, uredd

–  Drives av å skape resultater

–  Pliktoppfyllende, Lojal, ærlig, rettferdighet

–  Stå for den du er

– Naiv og godtroende

– To the point, legger ting raskt bak seg, fokus på det vi kan få gjort noe med

 

Wow, nå lærte jeg min far bedre å kjenne. Prøv det samme med din far! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *