Hjelp, en snapchat følger i dusjen!

Snapchat-flashy-features

 

Jeg er ganske ny på snapchat, men har rukket å bli fasinert og det gir meg mye glede. Jeg har mange herlige følgere som hastager #lalifestyle når de trener, sender bilde av boken min og takker meg og ellers dler ting som betyr noe for dem i deres hverdag. Det er veldig spennende og interresant å få et så tydelig bilde av hva de som følger meg er opptatt av. Mine følgere er uten tvil supersporty, rause og lekne 🙂

Men i dag fikk jeg en opplevelse jeg synes var litt skummel. En av mine følgere pleier å mime etter mine gamle låter som Hot girl hot boy, sexy naughty bitch me , my boobs are okay , sillycone valley og primadonna. Dette er jo hilarious siden han som gjør dette er veldig morsom. Det gir meg en god latter!

Men det var ikke like kult da jeg stod avkledd naken og skulle til å gå i dusjen og jeg plutselig hører «Hallo?» . Heeelp!! Dere vet vel at det går ann å holde knappen inne slik at dere kan se den dere chatter med? Vel, det var like før jeg tok meg med fyren i dusjen. Hjelpes!

Tenkte skrive om dette så dere ikke dreit dere ut på samme måten. Typisk meg å være nysgjerrig og kaste meg ut i ting, mens andre synes nye ting er spennende og lærer seg alt om det vi andre før de i det hele tatt vurderer å prøve.

Får si som sjefen på solstudio jeg jobbet i sin tid sa da jeg fersket en å ronke på solstudio. Det var godt det var du som fersket han og ikke en av de andre jentene da Lene.. Han mente tydelighvis at jeg ikke var så lettskremt..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *