Her er mitt hvilehjem

Takterrasse3

Jeg er så overlykkelig over at min far flyttet ned hit til Spania. Dette er noe av det beste som kunne ha skjedd meg. Jeg får tårer i øynene bare ved tanken. Det er ingen steder jeg hviler og føler meg mer fri enn hos min far i Spania. Han er så rolig, trygg og go. Jeg vet alltid hvor jeg har min far. Han sier ikke mye, men han sier aldri noe han ikke mener. Rett fra levra og han er seg selv. Det var faktisk en av mine faste PT kunder som en gang sa til meg at siden jeg jobbet så hardt og mye burde jeg få meg et hvilested og dra bort med jevne mellomrom. Nå har jeg fått det og dette stedet er SÅ bra for min helse og livskvalitet <3

Takterasse1

Så her sitter altså jeg og skriver på den nye boken til dere 🙂 Ellers er det late dager hvor vi kun spiser 3 ganger om dagen fordi vi ikke orker mer på grunn av varmen. Min far skjemmer meg bort og lager mat og han lager SÅ god mat helt i tråd med LA Lifestyle så det er perfekt! 🙂

Takterrasse4

Og her ligger jeg og soler meg og leser litt. Vel, jeg klarer ikke ligge lenge om gangen. Jeg får raskt ideer jeg må skrive ned. Så jeg veksler mellom solsengen og å skrive bok 🙂 Godt med litt variasjon.

Takterrassen2Vel, det er jo ikke lange veien mellom solsengen og min arbeidsplass akkurat 🙂 Jeg føler meg utrolig heldig som kan være her en måned og skrive bok, lese, sole, trene og være med masse herlige laidback mennesker.

Jeg er takknemmelig <3

 

2 Comments on “Her er mitt hvilehjem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *