Glutenfrie pannekaker er luksus

FullSizeRender

I dag trente jeg med Elaine igjen. Vi kjørte en crossfitinspirert økt.

Først kjørte vi supersett 5 runder med Markløft og pushups. Så kjørte vi bearcrawl, utfall bak med hantler og skulderpress. Tilslutt avsluttet  vi med planke og roooolige knebøy med pause i bunnposisjon. Sistnevnte gjør du om du ønsker å bli mer eksplosiv og sterk i bunnposisjon i knebøy.

Det var en skikkelig herlig økt. Det var lenge siden jeg trente på denne måten.  Jeg ble gjennomsvett og fikk en skikkelig deilig endorfinrus! 🙂 Vi koste oss med en deilig proteinshake etter treningen og så var jeg så heldig å bli servert disse glutenfrie pannekakene av Elaine`s mann Gustav. WOW! Snakk om luksus i hverdagen! <3

Glutenfrie Pannekaker:

2 egg per banan og litt kanel. Voila! 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *