Frihet til å være deg selv

Bilde 24.07.15, 12.44.58

 

IDRATHERBEHATEDFORWHOIAM

Bilde 24.07.15, 15.54.35

BEYOU!

YOURTRIBE

Hvorfor begrense deg selv når du kan være deg selv akkurat slik du vil på alle arenaer? Du trenger ikke å sitte i en boks og være på en bestemt måte. Du kan velge frihet til å være deg. Når du er deg selv vil du tiltrekke deg de menneskene som liker deg akkurat som DU er! Ikke døm mennesker etter et førsteinntrykk eller utifra noe du leser. Vi mennesker har så mange ulike fasetter og farger. Det er bare det at svært få av oss viser alle sider til alle rundt oss.Vi må respektere at vi alle er ulike. Uansett er vi alle verdifulle <3

Livet er for kort til å prøve å være noe vi ikke er. Det er fangenskap. Vær deg selv hva enn det er! haha 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *