Elaine utfordrer meg !

 

crossfithalmstad3473606_1675_892

Omg! Elaine skriver på sin blogg :

«Någon skrev att du inte lär dig att flyga som en örn och du umgås med höns». Så Lene är min örn på gymmet.

Haha.. Søtt, men det stemmer ikke helt. Der var Elaine litt for ydmyk synes jeg 😉 Kanskje i forhold til å stå på hodet akkurat n å, men Elaine fødte for 5 uker siden og er allerede helt rå! Hun gruser meg i roing! Men det er supert å ha funnet ei som liker å konkurrere og som ser på det på samme måte som meg. Om vi omgåes de som er bedre enn oss eller konkurrerer blir vi presset til å prestere bedre. Dette gjør at vi utvikler oss. Vi MÅ jo utenfor den berømte komfortsonen for å bli bedre. Elaine er en smart dame og jeg digger hvordan vi kan utfordre hverandre på ulike arenaer.

Elaine_7335

Elaine forsøker utfordre meg til å konkurrere med henne i crossfit i 2016.I en av Europas største konkurranser for sikkerhets skyld!  Gal dame! Ingen tvil om at hun tenker stort og ser muligheter framfor begrensninger! Dette er virkelig en av hennes egenskaper jeg beundrer. Vanlighvis tenker folk at jeg er gadl, men i dette tilfellet har jeg funnet min overkvinne!

Vel, hun takket ja på strak arm når jeg utfordret henne til å løpe 10 km Oslo maraton, så jeg kan vel ikke kakurat feige ut nå? Eh… Spørsmålet er om det er realistisk og gjennomføre. Må nok snakke med mitt team før jeg takker ja. Ironman hadde jeg jo ikke tid til så mye som jeg jobber. Spørs hvor mange timer trening dette krever per uke. Men det er ikke tvil om at det ser helt rått ut og at jeg kjenner det kiler i magen ved tanken. Jeg har alltid digget å jobbe mot konkrete mål.

Hva synes dere?

2 Comments on “Elaine utfordrer meg !

    • Spent på om jeg har tid! Det virker SÅ spennende!!! 😉 Takk for positiv melding !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *