MENNESKER JEG ER GLAD I <3

9-564x376

 

Dette er et bilde av Emina Mahmuljin og meg på fashionweek for en del år tilbake. Emina er fagansvarlig på Imageakademiet. Jeg møtte Emina første gang da hun skulle sminke meg til My boobs are okay musikkvideon. Jeg hadde aldri blitt sminket henne og derfor prøvesminket hun meg først. Emina har sminket og stylet alt som kan krype og gå av kjendiser og jobbet med reklamer og musikkvideor. Men det er ikke det som imponerer meg. Emina er tvers igjennom et vakkert menneske. Hun beskyttet meg mye da jeg jobbet som glamourmodell og mange forsøkte utnytte meg. Jeg følte meg veldig trygg da jeg jobbet med henne og hun har blitt ei god venninne som jeg setter enormt stor pris på. Jeg husker hun var så nervøs da hun skulle sminke meg, men uten grunn. Hun er jo uten tvil en av de beste sminkørene her til lands og har en ekstremt høy arbeidsmoral og er kjempeflink med mennesker.

 

266663-6-1250425880065-n400

 

 

Min BFF , dreamer & fashionista Jon Lundemoen som jeg er så glad i . Vi møttes i salongen til Jan thomas da Jon nettopp hadde flyttet til byen. Jeg husker han skulle sette på meg et par løsvipper, men han var så nervøs og skalv så mye at han ikke fikk det til. Jon er et vakkert menneske som alltid sørger for at de rundt seg har det bra og han har solide verdier. Det jeg digger med Jon er at han går sine egne veier og lar seg ikke kjøpe. Uansett hvor lang tid det går mellom hver gang vi snakker sammen er vi like gode venner og vi vet at vi kan ringe hverandre nårsomhelst. Jon og jeg har jobbet en del sammen med foto hvor han har gjort makeup og styling. Det jeg liker med Jon er at han har veldig respekt for andre mennesker og deres frihet. Derfor har han aldri forsøkt å prøve å gjøre meg til noe jeg ikke er når vi har jobbet sammen. Selv om han som homofil ble litt skuffet da boobsa ble borte i starten og jeg i tillegg ble brunette.. Han spøkte med at han ikke gadd henge med meg mer 😉

946345_558369457532245_1730342005_n

 

Trude er like skjønn som hun ser ut på dette bildet. Engelen Trude . Det er slik jeg ser henne. Vi spilte håndball sammen da vi vokste opp i Trøgstad. Hun er en superdyktig designer som jobber med store selskaper i hovedsak. Perfeksjonist og ekstremt dyktig på å se mennesker og å forstå selskapene hun jobber med. Hun bryr seg om mennesker og har stor respekt for menneskers frihet til å være seg selv.  Trude er den venninnen som plutselig drar meg med på en rolig skitur når hun ser jeg har altfor mye å gjøre. Hun krever eller forventer aldri noe av meg, men hun er der for meg. Trude ser meg som et menneske og er opptatt av gode verdier.

<3 Jeg er veldig takknemmelig for å ha disse vakre menneskene i livet mitt <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *