ELSKER Å SKAPE :)

bildaae

 

bildse

bilssde

 

For noen måneder siden kjøpte jeg en leilighet på Løkka og slik så den ut da jeg kjøpte den. Nå har det gått noen måneder og jeg har pusset opp det meste av leiligheten. Jeg fikk hjelp av et team som gjorde mesteparten da jeg var på jobb i utlandet før jeg flyttet inn. Mitt ansvar var det estetiske, mens jeg lot mannfolka ta seg av det praktiske.

Selv ønsket jeg en lys leilighet som var elegant, men laidback. Jeg var ikke helt fornøyd med den opprinnelige planløsningen, så derfor valgte vi å endre den. Vi flyttet kjøkkenet til stuen og utvidet soverommet så leiligheten gikk fra å klassifiseres som 1 roms til 2 roms. Jeg byttet ut det røde kjøkkenet med et hvitt i høyglans siden jeg ønsket en look med mer rolige og duse farger for å få et mest mulig harmonisk hjem.

Tregulvene ble hvitoljet, gangen og soverommet ble tapetsert med tapet fra Borge. 

På badet var det dusjkabinett, men det fjernet vi og jeg valgte legge marmorfliser på hele badet og bytte ut toalettet til et hengende.

Under ser dere noen bilder av resultatet som mange av dere etterlyste.

bildee

bilde

Bad

Nå har jeg leid ut leiligheten og flytter utenbys. Gleder meg til å innrede et nytt hjem 🙂

<3 LA <3

One Comment on “ELSKER Å SKAPE :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *