RUSA PÅ LIVET :)

825x550

Foto: www.dagbladet.no 

Livet går opp og ned og det er helt sikkert og visst, og spesielt dersom du er en av de som satser og går for toppene. Det er fort gjort når man har mye å gjøre og er på vei mot et mål at man har skylapper på, og glemmer å klappe seg selv på skulderen før man peiser avgårde til neste mål. Den seneste tiden har jeg virkelig funnet balansen i livet mitt og jeg er inne i min lykkeligste periode i livet føler jeg. Har du noen gang følt at du har det så bra at du må nesten droppe og fortelle det fordi folk vil ikke tro det er ekte? Vel, det er sånn jeg har det nå. Jeg er helt rusa på livet. Føler ALT går min vei akkurat nå. Og jeg er veldig bevisst på at det plutselig kan snu og nettopp derfor nyter jeg hvert eneste sekund. For det er så deilig å bare sveve. Herlig å nå målene mine og å oppnå ting jeg ikke engang hadde tenkt tanken på at kunne skje. Når man åpner opp og tar sjanser kan det mest utrolige skje. Det er utrolig mye deilige ting som skjer nå og folk irriterer seg stadig over hvor glad jeg er og hvor mye jeg «skryter». Sorry ass, men jeg klarer ikke la være. Jeg er så drittlei av å unnskylde at jeg har det bra. Personlig synes jeg at flere burde tørre å ta plass og slutte unnskylde at de lever bare fordi andre ikke tåler at andre er lykkelige. Siden jeg i en alder av 32 allerede har vært utbrent og gått på trynet flere ganger verdsetter jeg virkelig de gode stundene som er nå og jeg storkoser meg ved å sveve på en rosa sky. 

Jeg er SÅ takknemmelig for å ha verdens beste venner, at jeg får jobbe med de beste, at jeg får sprenge grenser og nå nye mål, at jeg får skape og utfolde meg fritt på flere arenaer og leve et spennende liv så jeg får utløp for min eventyrlyst. 

Det var magisk å være på 10 årsjubileet til Skal vi danse. Jeg greide å se tilbake og innse hvor mye jeg har klart å oppnå i så ung alder. Dette ga meg en boost og jeg er skikkelig gira på å jobbe enda hardere og ta det til enda et høyere nivå. Det er SÅ mange muligheter og så mye å lære!.

God damn, nå er livet spennende og jeg dagdrømmer masse. Jeg vet hva jeg vil og jeg gir meg IKKE!

Alt er mulig! Noen ganger tar det bare litt lenger tid! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *