RØRENDE FEEDBACK

271854-1-1367253641127

 

Melding på Facebook fra ei som har lest boken min.. ( Fikk lov til å dele)

Hei, vil bare fortelle at du er et stort forbilde. Jeg leste boken din og skjente meg skummelt godt igjen. Jeg har gjort en rekke dumme valg. Slike valg ingen kan forstå at en jente på min alder tar, uanset hva hun har vært igjen om. Som 12 åring ble jeg voldtatt. Jeg ble voldtatt av noen venter av storesøsteren min. Det var brått og det som ble kalt en «overfallsvoldtekt», da jeg anmeldte voldtekten: De er 8 år eldre enn meg, (24 år i dag). Det var to stykker. Alle mine dumme valg kom ikke som 12 åring. De begynte litt i 13 års alderen, litt mer i 14-års aldere, ekstremt mye i 15-års alderen, og også i dg i 16-års alderen.

Jeg har gitt kroppen min til fler enn jeg kan telle og huske. Jeg har brukt både hasj, amfetamin, heroin…..

Jeg begynte å BUP for to(?) år siden. Fikk verden nydeligsye behandler, som betyr mer for meg enn noen noen gang har betydd og vil bety.

Hun har hjulpet meg å bearbeide voldtekten. Jeg at gått fra å ikke klare å si et ord om den kvelden, til å kunne snakke om alt, detaljert, uten å felle en tåre.

Lite smart som jeg var, holdt jeg inne alt det andre. Jeg holdt inn om rusingen, guttene, familiesituasjonen hjemme, aborter and the list goes On.

Jeg har prøvd å ta mitt eget liv. Da mislyktes jeg, fordi jeg bestilte. Våkne i eget blod og oppkast. Jeg var så lei av «å være en pleaser».

Jeg fikk akutthjelp fra legevakten og til Drammen, i juletider i år.

Jeg leste i FRISK her om dagen. Jeg kjøpte bladet da jeg så deg på forsiden. Du har fått en plass i hjertet mitt, fordi du har hjulpet meg mye mer enn du selv aner. Du skrev du hadde «gått fra å være en pleaser, til å bli en hjelper». Jeg ELSKER den setningen. Det er den setningen som holder meg i livet akkurat nå. Jeg vil så gjerne hjelpe jenter som føler at livet er ødelagt, eller som har det bra.

Tusen takk for at du har fortalt om deg selv. Min største drøm er å en dag ha muligheten til det samme. Å fortelle min historie til alle der ute. Bare jeg kan redde én jente som leser min artikkel, eller ser meg på TV, radio what so ever, så er det verdt det. Bare EN jente og jeg har oppnådd noe. Du er et forbilde for mange. Takk for at du «kom ut av skapet» med din historie og ditt liv. Ditt liv har reddet mitt liv.

 

Du kan bestille boken her.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *