TA SJANSEN DA VEL?

Fikk tilsendt disse bildene fra en venn av meg i Askim. Bildene er fra vi hadde et aerobicshow på torget i Askim. Aerobicintruktør var min første jobb i treningsbransjen da jeg var 17 år gammel. 17 år gammel instuerte jeg de voksne damene på rundt 40-50 i aerobic på det lokale treningssenteret i Askim Helsesenter. Jeg husker at jeg stilte høye krav til meg selv allerede den gangen og jobbet hardt for å gjøre en god jobb. Helen Christoffersen ga meg opplæring og var en fantastisk støttespiller den tiden. Jeg var jo ei ganske usikker og forvirra jente. Det var da jeg også for første gang startet å trene styrketrening samtidig som jeg gikk på min første bodybuilderdiett 🙂 Den gangen så jeg veldig opp til Lena Johanessen som gjorde det stort i Fitness.

Jeg synes det er utrolig morsomt å se tilbake på denne tiden og se hvilken utvikling jeg har vært igjennom både i forhold til livsstil og ikke minst estetisk. Dette var før mitt aller første kirurgiske inngrep. Denne tiden gikk Baywatch på TV og Pamela Anderson var mitt store idol. Målet var å bli som henne. Jeg følte aldri at jeg var «bra nok», men bare jeg ble som henne ville jeg bli perfekt 🙂 Har lært en del siden den tid gitt..

Men det at Helen Christoffersen så potensiale i meg som instruktør, ga meg en sjanse og hadde tro på meg gjorde at jeg vokste og utviklet meg.

Jeg har vært heldig og truffet mange vakre mennesker som har gitt meg en sjanse på veien og det går igjen i min historie at jeg har hatt mot til å ta sjansen selv om jeg mange ganger har vært redd for og mislykkes. Da jeg skulle være aerobicinstruktør i en alder av 17 var jeg selvfølgelig redd for og ikke være bra nok, men Helen sa det ville gå bra og jeg valgte å stole på henne. Og det gikk jo bra! 🙂

Hva er det verste som kan skje om vi tar en sjanse? At vi ikke får det til..Om vi aldri tar en sjanse forblir vi på stedet hvil.

Min vilje og nysgjerrighet er mye større en frykten for og mislykkes og derfor fortsetter jeg å ta sjanser. Fordi jeg digger følelsen av mestring og det å nå mål. Det at jeg har kastet meg ut i utfordringer har drevet meg fram og gjort at jeg har nådd mange av mine mål gjennom livet. Det å kaste seg utenfor sin komfortsone og føle mestring på kroppen gir økt selvtillit og vi blir mentalt tøffere.

Tenk på det neste gang du står ovenfor en utfordring. Fokuser på mulighetene ved å klare utfordringen framfor frykten for og mislykkes!

Jeg tror på at vi mennesker besitter et enormt potensiale og at det kun er vi selv som begrenser oss selv. Alt er mulig om man vil det sterkt nok! Men du må vite hva du vil!

I am not saying it is gonna be easy.. It is gonna be hard work.. BUT.. It is possible!

Noen ganger er bare veien litt humpete og det kan ta litt lenger tid .. 😉

JEG HEIER PÅ DEG!

<3 LA<3

 

One Comment on “TA SJANSEN DA VEL?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *