LA Lifestyle

Som flere av dere kanskje fikk med dere var jeg nettopp på en 3 dagers shoot i Spania. I 2014 skal LA Lifestyle i samarbeid med Jomfrureiser arrangere flere treningsturer til varmere strøk. I den anledning ønsket vi å skape en LA Lifestyle promovideo samtidig som vi tok nye bilder til en del ulike prosjekter.

Jeg er utrolig stolt over hva vi har skapt og gleder meg til å vise dere alt sammen. Håper dere liker det dere ser og at dere har lyst til å være med meg på tur 🙂 Det blir turer for både superkvinner og supermenn 😉

Det nye designet mitt er skapt av  talentfulle Trude Raanes. Hun kjenner meg godt og er helt fantastisk å jobbe med ! Rolf Ørjan Høgset er multitalent og har filmet, klippet og holdt i de fleste tråder. Espen Thorset og min pappa hjalp til i Spania, modeller fant vi på det lokale treningsstudio. Selv gjorde jeg locationprosping, fikset modeller, gjorder makeup, hår og styling( var fint lite jeg trengte å gjøre da jeg skulle være naturlig ), skrev manus, sang på bakgrunnstracket og prøvde meg som codirector bare for å nevne noe 😉 Kjempegøy med andre ord! 😉

Her kan dere se resultatet av en utrolig morsom tur hvor vi koste oss med å skape for dere: LA Lifestyle

Og noen av reisene kan dere allerede booke her!

FRIHET TIL Å FØLGE DINE DRØMMER !

<3 LA <3