TAKK :)

 

TAKK FOR ALL TILBAKEMELDING – Jeg tar det ikke som en selvfølge!
Etter lanseringen av boken min, «BRA NOK» i forrige uke, har det flommet over i mailboksen min, og jeg er overveldet og rørt over alle de positive tilbakemeldingene som har stormet inn. Måtte felle noen tårer av glede. Jeg tar det ALDRI som en selvfølge at folk liker det jeg gjør, men jeg blir veldig glad når folk faktisk setter pris på arbeidet mitt uansett arena.
Media har fokusert veldig på de mest dramatiske hendelsene fra barndommen, på gruppevoldtekt og bruk av rusmidler. Det er mange som synes jeg er modig som deler slike hendelser fra min fortid, og noen stiller også spørsmål om hvordan det er mulig å snakke så åpent om så traumatiske og alvorlige opplevelser.  Jeg har virkelig ikke noen problemer om å snakke om dette innholdet i boken. Dette er opplevelser jeg har brukt mange år på å forsone meg med. Det har skjedd, det er historie, og nå er jeg på et helt annet sted i livet.
Boken min er dessuten ikke en selvbiografi slik mange tror, men det er en selvbiografisk del før jeg kommer inn på fagdelen av boka, som handler om mental styrke og LA Lifestyle kosthold og trening.
Jeg ønsket ikke å skrive en biografi. Hadde jeg gjort det ville den vært MYE tykkere. I Bra Nok har jeg valgt å dele noen få men viktige historier fra livet mitt som har preget meg og gjort at jeg har tatt de valgene jeg har tatt. Så selv om jeg er veldig åpen i boken føler jeg fortsatt at jeg har mitt privatliv i behold, og at jeg har satt klare grenser.
Nå håper jeg at enda mange fler får lest boka, og at også mange kan ha glede av den faglige delen, som handler om motivasjon, mental trening og selvsagt noen tips ang. kosthold og fysisk trening.
Jeg tror at vi er den beste utgaven av oss selv når vi ha balanse mellom vårt indre og ytre og når vi føler oss fri og tør å være oss selv akkurat slik vi er! Og det er akkurat det «BRA NOK!» handler om.
<3 LA <3