BEA – Bonusdatteren min

[su_youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=PbSNLeIxR-w»][su_youtube_advanced url=»https://www.youtube.com/watch?v=3kqPV-XfE1A» controls=»no»][/su_youtube]

Bea er min Supermann aka Børge Kraft-Pettersen sin 11 år gamle datter. Til jul av meg fikk hun en «En dag som popstjerne» i studio til Arnstein Roch Øverland som produserte min jazz EP «Try to catch me» som havnet som topp 10 på itunes i 2012.

Dette er resultatet av hva Bea leverte aller første gangen hun sang i studio etter å sunget timesvis i bilen og på rommet. Hun valgte selv hvilken sang hun ville synge. Jeg synes Bea var så flink til å synge og jeg hadde lyst til å gi henne denne muligheten i håp om at hun skulle innse hvor bra hun faktisk er og hun ble positivt overrasket da hun hørte sin egen stemme. Det er annerledes å høre seg selv på opptak enn når man hører seg selv synge til vanlig.  Jeg elsker å se andres talenter og få de til å innse hvor bra de er 🙂

Jeg må si jeg er imponert! Det høres ikke ut som om hun er 11 år akkurat! Og så proff hun var i studio. Skulle tro hun hadde gjort det haugevis av ganger! Hun tok utfordringen og nailet den! For en mestringsfølelse! 🙂

Fint å ha noe felles. Det blir mye synging sammen når vi er ute og kjøre bil 🙂

Ha en fin dag alle sammen <3