MY WORK ;)

Sånn kan det gå om du tar utfordringen, lever LA Lifestyle og gjør som «G.I LA» sier 😉

Nå jakter jeg på menn til prosjekt «Livsstilsendring». Jeg digger å trene menn, men damene er enklere å nå siden de følger meg på sosiale medier. De mannfolka jeg har lyst til å trene har som regel ikke tid til å sitte på sosiale medier, men de trenger virkelig å ta tak i helsen sin fordi de jobber altfor mye og mangler balanse.  Og jeg liker å jobbe for å finne de mannfolka jeg vil trene og jeg er som regel ute og prosper når jeg er ute i ulike selskaper. Jeg hentet f.eks inn en i høst og han har nå gått ned 15 kg og nærmer seg 20 kg. Han ser latterlig bra ut nå 😉 Og nå vil jeg hente inn enda enn mann vi kan fjerne overmadrassen på så vi kan se kunstverket 🙂

Jeg har fulle lister, men øverst på ønskelisten er en overvektig toppleder. Har han selvironi i tillegg lager jeg gjerne plass i min timeplan . Så hvis noen av dere damene har en overambisiøs mann som jobber for mye som jeg kan skape Supermann av må dere bare ta kontakt 😉

Takk jenter 😉