MENTAL TRENER

Bilde: Fra mental trener sertifiseringen. Holder en presentasjon om mental trening og målsetting:)

Nok et mål er nådd. Jeg fikk godkjent sertifisering !!!!!!! Digger å jobbe mot mål og kanskje ikke så rart at presentasjonen om min prosjektoppgave handlet om nettopp Mental trening og målsetting.

Jeg har hatt store drømmer siden jeg var ei lita jente og jeg har jobbet mot ulike mål hele livet.

«Et liv uten mål er ikke et liv for meg»

Jeg virkelig digger å være i konstant utvikling og kjenne at jeg vokser mentalt. Jeg skal fortsette å utvikle meg resten av livet. Evig student! Den dagen jeg mener jeg er utlært må dere slå meg hardt i hodet og be meg våkne opp! Dette gir meg mestring, økt selvfølelse og selvtillit:)

Mitt aller største mål med å gå mental trener sertifiseringen på RAW Performance var å bli en enda råere utgave av meg selv og bli best i å være «Lene Alexandra».  Dette har jeg fått bekreftet svart på hvitt at jeg har blitt. Jeg har virkelig blitt tøffere mentalt, så jeg har fått det jeg ønsket ut av høstens studier. Jeg startet min livsstilsendring i 2008 og det var veldig riktig for meg å gå denne sertifiseringen nå. Jeg har vokst mye de siste årene, men sertifiseringen har gjort meg enda mer bevisst på meg selv og mine verdier. I tillegg har jeg blitt et bedre medmenneske, bedre til å tenke team og jeg har lært masse spennende om lederskap og kommunikasjon som kommer til god nytte både i forhold til venner, kjæreste, businessforhold etc.

Siden 2009 har jeg hatt lyst til å formidle et budskap foran en forsamling, men jeg var ikka klar for det da.Følte riktignok jeg hadde en historie å fortelle, men jeg gråt hver gang jeg skulle fortelle den til noen og følte meg veldig svak. Jeg ble booket til et foredrag i høst, men det ble avlyst. Men nå på mental trener sertifiseringen fikk jeg endelig kastet meg utenfor komfortsonen igjen og nådd enda et mål.

80% ville visst heller tatt livet av seg enn å stå foran en forsamling, så du kan si jeg er ganske så stolt som nå har gjennomført dette. Ja, jeg har stått på scenen på VG lista topp 20, MGP, turnert i Finland,vært aerobicinstruktør og personlig trener for grupper,  opptrådt på et av de største TV showene i Nedeland, vunnet Skal vi danse, men jeg har aldri snakket sammenhengende i mer enn noen minutter foran en forsamling og formidlet et budskap. Og selv om jeg er en offentlig person er jeg bare et menneske og har  en komfortsone som alle andre. Følelsen av og ikke vite utfallet gir meg et kick. Lysten på å utvikle meg er rett og slett større en frykten for å feile. Og dessuten så er det feilene vi lærer mest av. Og jeg har vært en mester i å feile, så jeg har MASSE livserfaring.

Og min livserfaring og allsidighet er to av mine styrker som jeg er veldig glad for å ha. Dette gjør at jeg har evnen til å sette meg inn i andre menneskers liv og kan være lifestylecoach og hjelpe andre mennesker til å få ut sitt fulle potensiale. Jeg elsker å sette mennesker fri og få de til å være enda mer seg selv og følge sine drømmer og realisere sine mål.

For om man virkelig vil noe sterkt nok er det faktisk mulig å få det til. Det er jeg faktisk et levende bevis på.

I klassen min var det i hovedsak ledere og coacher og de fleste var 10 år eldre enn meg. Det var herlig og omgåes disse sterke personlighetene. Da var det ikke bare jeg som hadde sterke meninger og snakket høyt. Herlig! Det var en gjeng open minded rause mennesker som var opptatt av å utvikle seg.

 

For å bli godkjent:

Vi måtte ha 80% oppmøte

Vise presentasjonsferdigheter

Vise evne til å bruke opplærte treningsteknikker

Vise utstrakt forståelse for empati og tillit i møte med andre

 

Vi måtte presentere vår prosjektoppgave, delta i mental challenge hvor vi testet mental trening i praksis i form av stressmestring. Vi hadde også teoriprøve og en fysisk test.

 

Denne sertifiseringen var som skreddersydd for meg og virkelig noe jeg kan anbefale for og enten bli en mental trener, bedre leder, bli bedre kjent med deg selv og dine verdier. Det kan være en fin ting å gjøre om du nettopp har sluttet i en jobb og er usikker på hvor du vil videre i livet.

RAW Performance starter igjen fra våren.

Dette er virkelig min greie og jeg har vært i mitt ess i hele høst!

LA <3 mental trening 🙂