Fra boobs til «LA Lifestyle» :)

 

Når enden er go er allting godt:)

Kroppsfiksert er for mange et negativt ladet ord og jeg har ofte blitt sett på som kroppsfiksert. Til tider i mitt liv har jeg nok vært kroppsfiksert med negativt fortegn også uten å gå i detaljer av min livshistorie nå. Dere som har fulgt meg en stund kan selv tenke dere til hva jeg tenker på.

Men nå har jeg funnet opp et nytt begrep! Nemlig «Positiv kroppsfiksering»:

Jeg har ikke lenger spiseforstyrrelser eller lav selvfølelse , men et avslappet forhold til min kropp. Jeg kan se på min kropp som en fagperson slik en mekaniker ser på delene på en bil. I en alder av 30 år har jeg faktisk lært meg å elske meg selv. Når jeg fokuserer på min kropp er det fordi jeg har passion for mitt fag som  lifestylecoach og personlig trener og det er ikke bare min egen kropp jeg er opptatt av. Det er skapelsen og prosjektene jeg er opptatt av. Jeg er en person som lærer best ved å teste ut ting på min egen kropp og jeg er veldig fasinert over hva vi faktisk kan få til med våre kropper.  Tidvis leser jeg også en del bøker, men jeg har mye større eierskap til min kunnskap når jeg har testet det selv og nettopp derfor er f.eks livsstilsendring, vektnedgang + øke selvfølelse mine spesialiteter per dags dato. Hele livet har jeg balansert mellom ytterpunkter og jeg kan til tider være «LA Extreme». Jeg syns mennesker skal få velge selv om de vil være ekstreme eller ikke. Helsemessig er balanse det optimale. Det å trene for prestasjon er ikke nødvendighvis det beste for helsen, men jeg syns vi skal akseptere at mennesker tar ulike valg. Selv kommer jeg til å være mer ekstrem en periode nå for å lære. Og jeg GLEDER meg! Har savnet «LA Extreme» siden av meg selv🙂 Det finnes mange PT`r der ute og jeg ønsker ikke å være som alle andre. Jeg ønsker å være meg selv og kjøre min egen stil og hos meg er det ikke flaut å fokusere på å bli best eller å ha estetiske mål. Jeg digger at mennesker setter seg mål utover A4 og sprenger grenser!

I «walk the talk»

Jeg har vært spesielt interessert i hvordan vi kan bygge muskler og gjøre det beste ut av de genene vi har fått tildelt helt siden jeg var 17 år og jobbet som aerobicinstruktør på Askim helsesenter, men jeg har manglet kunnskap og derfor tatt en del feil valg i forhold til min egen helse og kropp. Etter å ha gått personlig trener utdanning og ha fått erfaring ved å trene klienter er jeg sulten på mer kunnskap.

Jeg begynner nå å trene med min kollega Roger HolmedalOptimal trening med fokus på hypertrofi (muskelvekst) fordi dette er noe jeg ønsker å lære mer om siden jeg har en utøver som ønsker å stille i atlethic fitness i 2013. Jeg må altså øke mitt kompetansenivå for at vi skal nå hans mål.

Jeg bruker min egen kropp som eksperiment for å lære mer så jeg kan hjelpe flere mennesker med å nå sine mål enten det er helserelatert eller på prestasjon eller estetisk. 80% kommer til personlig trener av estetiske årsaker . Jeg sørger uansett for å hjelpe mine klienter å finne en balanse. Det indre og det ytre henger sammen. Ofte kommer klienter til meg av estetiske årsaker, men opplever etterhvert som de har fått en bedre selvfølelse at den estetiske årsaken heller blir en bonus.

I 2008 startet min reise og livsstilsendring. Det har vært en omstillingsprosess som til tider har vært krevende, men svært lærerik.  Mitt selskap har gått fra å levere disse 1.2 kg protesene (om jeg skal sette det på spissen) :

til å levere litt jazz:

og det siste året har min karriere som lifestylecoach tatt helt av. Jeg er så privilegert at jeg kan jobbe døgnet rundt om jeg vil:)

og derfor er nå mitt største fokus på mitt livsstilsimperium «LA Lifestyle» som er i startfasen, men allerede i vekst.

 Fra 2008 til 2012 har jeg gjort en stor livsstilsendring og etter å ha fått bra resultater på mine klienter VET jeg at dette er noe jeg er god på.  Jeg digger min egen livsstil og derfor ønsker jeg å videreformidle mine budskap og filosofier så jeg kan hjelpe flere mennesker til å bli en enda bedre utgave av seg selv gjennom å legge om til en sunnere livsstil både ved trening, fysisk og mental trening.

Fordi JEG VET det funker!

Før spilte jeg på sex og nå selger jeg livsstilen min «LA Lifestyle»

Det skjer mange spennende ting i kulissene og ikke alt er offisielt så noe må jeg holde for meg selv en stund til. Men jeg er stolt PUMA ambassadør, i 2013 beveger «LA Lifestyle» i samarbeid med TV2 Sporty`s Anne Marte Sneve seg inn i reiselivsbransjen som er en ny arena for oss begge og vi begynner med en tur i februar som øyeblikkelig er fulltegnet. Vi er overveldet over responsen. Vi tok en sjans og er kjempetakknemmelig for alle som har meldt seg på og ønsker å være med oss. Dette blir en skikkelig «girlpower tur»!  Skal dere være med oss på treningstur til varmere strøk gjelder det å gå inn på jomfrureiser å booke nå før det er for sent:) Usikker på om det er noen plasser igjen i det hele tatt nå faktisk;)

SKY IS THE LIMIT!!