Ny fase..

Jeg har nå sluttet som PT i SATS. Kommer til å savne mine herlige kollegaer, men det var på tide for meg å klatre videre. Jeg trives best med å være min egen sjef;) Det var et flott sted å starte som PT og jeg har lært mye mitt første år mye takket være spesielt min Fitnessmentor Anne Marte H. Sneve . Jeg har fått bra resultater på mine supre klienter som jeg har blitt veldig glad i. I dag starter en ny fase. Jeg er ikke lenger ansatt, men står på egne bein og får en ny base mitt i Oslo sentrum på et splitter nytt helt rått PT kompetansesenter! Jeg blir en del av et supert team med talentfulle erfarne PT`r , naprapater og kommunikolog som jeg vet jeg kommer til å lære masse av slik at jeg utvikler meg. Spennende!;)

I dag skal jeg ned og sette meg inn i alt det fancy utstyret og i morgen braker det løs!

Gleder meg til å være omgitt av ambisiøse, sultne mennesker som sitter på masse kunnskap!

Man blir som de man omgås 😉