LA

Foto: Jørgen Orlin

DNCF Sertifisert Master NLP Coach, Personlig Trener, Mental Trener, Kostholdsveileder, bestselgende forfatter og foredragsholder.

Lene Alexandra brenner for å bidra til utvikling og vekst i andres liv. Hun ønsker å inspirere andre mennesker til å følge sine drømmer og å jobbe hardt for å nå sine mål. «Alt er mulig om man vil det sterkt nok» 

«Endring ER mulig!». Mange tvilte på Lene Alexandra da hun i 2008 ønsket å gjøre en endring i livet sitt. Hun kunne ha valgt å fortsette i samme spor, men i stedet satt hun ned foten, tok kontroll over sitt eget liv og satt seg selv i førersete. Hun stolte på sin egen intuisjon og kastet seg utenfor komfortsonen og ut i det ukjente.

Lene Alexandra  gikk fra å være «Glamourmodell» til livsstilsentreprenør. I 2008 vant hun «Skal vi danse» på TV2 og startet deretter bygge opp en karriere innen trening og livsstil. Hun er et forbilde som viser at endring er mulig om man virkelig vil det sterkt nok. I dag er hun DNCF Sertifisert Coach, Personlig Trener, mental trener, kostholdsveileder, forfatter og foredragsholder. Hun har også hatt flere pallplasseringer både i Norge og LA som fitnessutøver og i styrkeløft.

Lene Alexandra har hjulpet hundrevis av mennesker gjennom endringer i deres liv de siste 10 årene og levd av å gjøre andre bedre.

Lene Alexandra ga ut boken «Bra Nok!»  i 2012 og boken «Sterkere på 12 uker» i 2021 som begge havnet på bestselgerlisten.

Lene Alexandra har siden 2012 jobbet som PT og coach for næringslivsledere primært i 30-65 år alderen. LA har siden 2012 ledet treningsreiser, holdt egne kurs og foredrag i Norge og internasjonalt. Lene Alexandra brenner for å bidra til at du blir den sterkeste utgaven av deg selv og hun tror at du finner dine superkrefter når du lever i tråd med dine verdier.

LA har tro på at du må jobbe hardt for å nå dine mål. Det handler om å tåle smerte og sprenge grenser. Videre følger hun Antijanteloven, fronter Girlpower og er en sterk motstander av mobbing!

Lene Alexandra VET at endring er mulig fordi hun selv har gått igjennom en bevisstgjøringsprosess og vært igjennom mange endringer i løpet av sitt liv. Lene Alexandra ser på endring som noe positivt og spennende.  Det er utenfor komfortsonen i endringsprosesser at vi vokser og utvikler oss. Vi må tørre å ta sjanser og å gå på trynet!

Viljen til å lykkes må være større enn frykten for å mislykkes!

Hva om vi gjør feil? Hva er det verste som kan skje? Uansett lærer vi garantert noe nytt! Ingen er perfekt, uansett!

UTDANNING:

Eleiko Strength coach Level 1

Trinn 3 Associate Certified Meta Coach,  Coachteam

Trinn 2 Meta NLP Master Practitioner, Coachteam

Trinn 1 Meta NLP Practitioner, Coachteam

Mental Trener, RAW Performance

Personlig Trener AFPT

SPESIALKOMPETANSE:

EXOS, Athletic Performance Menthorship Phase 1

Ekstrem fettforbrenning AFPT

Sportsspesifikk trening AFPT

Funksjonell Rehab SATS

Du blir god på det du trener. Så enkelt er det!

Alt er mulig om du bare jobber målrettet og fokusert med en sterk vilje.

«Du kan ikke bygge et hus uten grunnmur»