COACHING

TRENINGSREISE 18.NOVEMBER TIL FUERTEVENTURA

Målet med turen er at du skal ta vare på deg selv, samle energi og komme tilbake fra denne turen som en sterkere utgave av deg selv både mentalt og fysisk! Denne turen passer for alle, uansett alder og fysikk. Vi har tidligere hatt med oss kvinner fra 18-65 år på tur, og vi har alle lært noe av hverandre – så vær ikke redd for at du ikke er bra nok! 

Friheten til å være seg selv i en hel uke sammen med en gjeng andre likesinnede sporty damer gjør underverker. Da har du endelig tid til å praktisere positiv egoisme og prioritere deg selv først ved å senke skuldrene mens du trener og bygger deg selv opp igjen. Du kan skjemme seg selv bort med deilig mat, slikke sol og nyte livet.  Flere av de som deltar reiser alene uten å kjenne noen, men kommer hjem med minner og venner for livet!

Vi skaper en trygg atmosfære hvor vi heier hverandre frem; sammen er vi sterkere!

Treningsreisen vil bestå av en kombinasjon av styrke og kondisjon. Sammen skal vi ha fokus på god teknikk som gir mestring, måloppnåelse og forebygger skader. Det vil være en god blanding av aktiviteter slik at alle vil kunne finne en treningsform som passer for dem og ikke minst vil det være fokus på treningsglede! Vi tenker helhetlig der kropp og sinn henger sammen, og jobber med selvfølelsen slik at alle på slutten av oppholdet vil kunne føle seg bra nok –  fit&fab.

FOR MER INFO OG BOOKING KLIKK HER

 


PT – PRIVAT – EN TIL EN

Jeg trener kun noen få utvalgte og har fokus på å skape de beste resultatene. Jeg ønsker heller å følge opp noen tett framfor å ha flest mulig kunder da jeg har fokus på kvalitet framfor kvantitet. Jeg trener mine faste PT og coachingkunder på et privat PT studio på Frogner hvor vi kan trene uforstyrret og privat med full fokus på deg og din utvikling. Jeg trener i hovedsak gründere og næringslivsledere som har en svært hektisk hverdag og som setter pris på taushetsplikt og privatliv.

Jeg har hatt venteliste siden 2011, men det hender det hender det åpner seg muligheter. Jeg prioriterer deg som virkelig er motivert for å gjøre en endring og er villig til å gjøre det som skal til. Det har nå begynt å fylle seg opp fra januar 2023.

For øyeblikket er jeg fullbooket. Ønsker du å stå på venteliste send mail hvor du skriver litt om deg selv og ditt mål: la@lenealexandra.com


COACHING

Hva er coaching? 

«Den lærer som er virkelig klok, tilbyr deg ikke sin egen kunnskap, men leder deg til skattekisten i ditt eget hode» 

Kahlil Gibran

Coaching er et samarbeid mellom to personer. Den ene coachi, ønsker personlig vekst og utvikling for å prestere bedre og nå sine mål. Coachen hjelper til i denne prosessen ved å utvikle en god relasjon ved å lytte aktivt, stille gode oppfølgingsspørsmål og gi konkrete tilbakemeldinger. 

Coaching – en enkel definisjon: 

Å utvikle en god relasjon for å hjelpe et individ eller et team til og lykkes. 

Coaching brukes spesielt når en person opplever at egen situasjon er preget av paradokser, dilemmaer og motsetninger eller at coachi har satt seg høye mål som skal nåes. 

Coachi må være topp motivert og klar for endring for å kunne få best mulig resultat. 

Coaching er ikke å hjelpe mennesker som har en diagnose. En terapeut jobber med syke, mens en coach i hovedsak jobber med friske mennesker. Coaching er for mennesker som fungerer rimelig bra i dag, men som ønsker å prestere enda bedre 

En coach er ikke en «hobbypsykolog» som du kan bruke som søppelkasse og «tømme deg»

Jeg har de senere årene fungert som coach og støttespiller for flere ledere, gründere og utøvere, samt artister. Noe av det jeg virkelig brenner for er å bidra til å skape gode resultater og at de jeg coacher når sine mål.


KOSTHOLDSVEILEDNING:

Foto: Rolf Ørjan Høseth / fra min bok «Sterkere på 12 uker»

Veldig mange kontakter meg og spør om å kjøpe en diett. Jeg har skrevet inn 3 forslag til spiseplaner i boken min «Sterkere på 12 uker», men for best mulig resultater og varige endringer over tid vil jeg definitivt avtale kostholdsveiledning. Da setter jeg meg ned sammen med deg og vi skreddersyr ditt kosthold slik at det blir tilnærmet likt det du spiser i dag , så det er større sjanse for at du lykkes. Samtidig deler jeg min kunnskap og lærer deg hvordan du selv kan tenke når du skal sette sammen ditt eget kosthold slik at du ikke blir avhengig av coaching for resten av livet.

Kunnskap er makt!


FIT & FAB ONLINECHALLENGE

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er en 8 ukers online challenge i gruppe med fokus på livsstilsendring. Ønsker du å nå ditt mål sammen med likesinnede i en gruppe?

Du vil blant annet lære hvordan du kan tenke selv ved og blant annet sette sammen ditt eget kosthold etter prinsippet «Flexible dieting». Det finnes ingen ja mat og nei mat. Alt er lov i rette mengder i forhold til ditt målet ditt.

 «FIT & FAB» Challenge ( Følg med på siden for nye workshops, kurs l.l.)

Inkludert:                                                                                                                                   

  • Treningsprogram – Du får tilpasset hjemmetrening ved behov
  • Kostholdsveiledning – «Flexible dieting» – Du får verktøy og lærer å sette sammen ditt eget kosthold. Verdifull kunnskap du vil kunne bruke for resten av livet
  • Ukentlig rapportering – Hver uke sender du en statusrapport du får tilbakemelding på med oppmuntring. og innspill til hvordan du kan nå dine mål på best mulig måte. Dette holder deg skjerpet og du får et ekstra push slik at du gir mer enn du ville gjort om gjorde en endring på egenhånd.
  • Gruppecoaching – Vi har flere gruppecoachinger i løpet av perioden. Det fine med gruppecoaching er at du vil kjenne deg igjen i flere av de andre gruppedeltagerne og vi vil skape samhold slik at du føler deg tryggere og kanskje tør prestere mer enn du ville gjort alene. Sammen er vi sterkere!
  • Miniforedrag – Dere vil underveis i perioden få små drypp med kunnskap gradvis som du klarer ta til deg i en hektisk hverdag. Du vil få kunnskap om de viktigste elementene du trenger for og lykkes formidlet på en enkel måte så du forstår. Trening, kosthold, mental trening, timemanagement, me time og positiv egoisme ++. Vi tenker helhetlig og har helsen din i fokus. Noen trenger og komme seg opp av sofaen og noen trenger faktisk å roe seg ned litt 🙂
  • Q&A – Vi har egne Q&A hvor vi samler opp spørsmål som går igjen og du vil til enhver tid kunne stille spørsmål i gruppen. Du vil føle deg trygg og ha all info du trenger for å nå ditt mål
  • Gruppetrening online – Du vil få forklaring på teknikk på video og vi kommer til å ha online trening.

Vi har kjørt FIT & FAB Challenge med stor suksess og gode resultater ved flere anledninger:

Det eneste vi trenger fra deg er at du er topp motivert og villig til å gjøre det som skal til for å gjøre en endring!

Om du ønsker være blant de første som får mail når vi setter opp en ny FIT & FAB Challenge kan du sende mail til:  linn@lenealexandra.com